top of page

Descobreix Rubén Belloso a l'Espai d'Art

El curs 2016-2017, a Espai d'Art vam tenir el privilegi de comptar amb un taller impartit pel mestre Rubén Belloso i de cara al curs 2017-2018, com anunciàvem fa uns dies, tornarem a tenir-lo entre nosaltres!


Aquí us deixem la seva biografia i algunes de les imatges del taller que vam realitzar el curs passat per si encara no esteu convençuts d'apuntar-vos al proper taller!

Rubén Belloso (Sevilla, 1986) és llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Sevilla, Premi Millor Expedient Facultat de Belles Arts de Sevilla, 2010, Premi Extraordinari Fi de Carrera Facultat de Belles Arts de Sevilla, 2009/2010, Premi Universitari "Real Maestranza de Cavalleria de Sevilla ", corresponent a l'any 2009/2010 i Premi del Excm. Ajuntament de Sevilla 2011. Ha realitzat infinitat d'exposicions col·lectives, tant nacionals com internacionals, i ha exposat individualment en sales d'Espanya, Itàlia i Portugal.

La seva obra, a més d'haver estat publicada en diversos mitjans, ha rebut nombrosos premis i reconeixements entre els quals destaquen el 1r Premi Girault a la I Biennal Internacional de pintura al pastís a Espanya 2011, el 2n Premi Grues Lozano el 2009 i el 1r Guardó Juan Robles a la Cultura en els joves valors 2010.ENTRADES DESTACADES 
ENTRADES RECENTS
ARXIU
ETIQUETES
No hay tags aún.
bottom of page