top of page

Èxit dels intensius d'aquarel·la amb Cesc Farré

Durant els mesos de juny i juliol, el reconegut aquarel·lista Cesc Farré ha realitzat dos tallers intensius d'aquarel·la a l'Espai d'Art amb un gran èxit, tant d'assistència com de satisfacció per part de tots els alumnes que han pogut gaudir de les seves classes fresques en les quals hem pogut aprendre un munt sobre aquesta tècnica.

Aquí us en deixem unes quantes imatges perquè veieu tot el que es pot arribar a fer als cursos que ofereix Cesc Farré, que a partir del setembre, oferirà cursos regulars a l'Espai d'Art, cada dimecres en dues sessions (matí i tarda) per a tots els que estigueu interessats en perfeccionar o descobrir l'aquarel·la!

Per a més informació i inscripcions, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

#CescFarré #aquarella

ENTRADES DESTACADES 
ENTRADES RECENTS
ARXIU
ETIQUETES
No hay tags aún.
bottom of page