top of page

WORKSHOP amb Vicente Romero


El proper mes d'abril, VICENTE ROMERO visitarà l'ESPAI D'ART per a dur a terme un WORKSHOP de tres dies sobre retrat.

En la primera sessió, es treballarà el procés previ al retrat. És a dir que, durant el 24 d'abril, Vicente Romero ens mostrarà com utilitzar a els colors de la pintura de pastel de manera espontània i solta, seguint la seva tècnica pictòrica per fer un retrat. Amb aquesta lliçó pràctica es facilita la comprensió del procés de la realització d'una obra, des de l'elecció del tema o la important base de dibuix, als suports aptes per a realitzar aquesta tècnica (fusta, cartró, paper... ), passant per l'ús dels diferents elements de color amb pastel (barretes i llapis).

En resum, una sessió per veure tot el que és necessari abans d'emprendre la realització d'un retrat, el qual és farà els dies 25 i 26 d'abril.


ENTRADES DESTACADES 
ENTRADES RECENTS
ARXIU
ETIQUETES
No hay etiquetas aún.
bottom of page